| Ogłoszenie z dnia 24-11-2008 |
FPL |
|
Specjalista ds. Reklamacji - Łodź |
|
Opis stanowiska:- rozpatrywanie reklamacji zgłaszanych przez klientów zagranicznych i polskich,- współpraca z ubezpieczycielem koncernowym i działem ubezpieczeń w centrali firmy, - współpraca z dostawcami i agencjami celnymi, - zgłaszanie roszczeń i dochodzenie odszkodowań z tytułu szkód transportowych, - współpraca z działem windykacji, - współpraca z organami celnymi i podatkowymi w zakresie sprawozdawczości z działalności importowo-eksportowej, - współpraca z działem księgowości w obszarze aktywności importowo-eksportowej (między innymi: rozliczanie cła, innych opłat, VAT). |
|
Wymagania od kandydata- wykształcenie wyższe,- praktyczna znajomość zagadnień dotyczących reklamacji i spraw celnych, - co najmniej roczne doświadczenie w pracy w ubezpieczeniach, agencji celnej lub na podobnym stanowisku, - ogólna znajomość zagadnień finansowych, - znajomość języka angielskiego. |
|
Oferujemy- pracę w międzynarodowej organizacji,- możliwość rozwoju zawodowego, - atrakcyjne warunki pracy, - pakiet socjalny i opiekę zdrowotną. |
|
Forma kontaktu90-254 Łódź, ul. Piramowicza 9 |
|
Warunki zatrudnenia1 |
|
Wynagrodzeniezł |
|