photo

Wyszukiwanie ofert

zaawansowane 

icon Najnowsze oferty

Wyświetlam pozycje od 1 do 20 z 8028 znalezionych ofert pracy.
stanowisko i firma data zamieszczenia i miejsce pracy
norm Kierownik Inwentaryzacji Gliwice - Gliwice
Kierownik Inwentaryzacji Numer referencyjny: KI/CZ Miejsce pracy: Polska/Czechy Zadania na stanowisku: Zarządzanie zespołem pracowników Szkolenie pracowników Przeprowadzanie inwentaryzacji w sklepach sieci handlowych
ISSP Sp. z o.o. Agencja Pracy Tymczasowej
09-01-2009
norm Kierownik Inwentaryzacji Katowice - Katowice
Kierownik Inwentaryzacji Numer referencyjny: KI/CZ Miejsce pracy: Polska/Czechy Zadania na stanowisku: Zarządzanie zespołem pracowników Szkolenie pracowników Przeprowadzanie inwentaryzacji w sklepach sieci handlowych
09-01-2009
norm Kierownik Inwentaryzacji Rybnik - Rybnik
09-01-2009
norm Kierownik Inwentaryzacji Racibórz - Racibórz
09-01-2009
norm Kierownik Inwentaryzacji Jelenia Góra - Jelenia Góra
09-01-2009
norm Kierownik Inwentaryzacji Bolesławiec - Bolesławiec
09-01-2009
norm Kierownik Inwentaryzacji - Nysa
09-01-2009
norm Kierownik Inwentaryzacji - Kłodzko
09-01-2009
norm PRACOWNIK OBSŁUGI KLIENTA - Warszawa
Firma Beverly Hills Video prowadząca największą w Polsce siec Mega Wypożyczalni płyt DVD poszukuje entuzjastycznie nastowionych do życia, młodych i energicznych PRACOWNIKÓW OBSŁUGI KLIENTA (Warszawa - Ursynów, ul. Belgradzka 18)
Beverly Hills Video Sp.zo.o.
09-01-2009
norm Kierownik Inwentaryzacji - Zgorzelec
09-01-2009
norm Product Manager [3-19-PMP-I] - Warszawa
Dla naszego Klienta lidera sprzedaży prezentów w formie przeżyć poszukujemy kandydatów na stanowisko: Do Twoich obowiązków należeć będzie: Uczestnictwo w tworzeniu produktów i wyszukiwaniu partnerów wykonawczych Negocjacje i zarządzanie kontraktami Kontakty z kontrahentami Wspieranie działa...
Grafton Recruitment Polska Sp. z o. o.
09-01-2009
norm Pracownik działu odzieżowego, Warszawa - Warszawa
Agencja Pracy Tymczasowej Biuro Promo Sp. z o.o. działająca na podstawie wpisu do rejestru podmiotów prowadzących agencje zatrudnienia pod numerem 2163/3 poszukuje pracowników działu odzieżowego w Tesco w Warszawie (ul.Połczyńska, Górczewska, KEN). Praca polega na wykładaniu towaru, obsłudze klie...
Biuro Promo Sp. z o.o.
09-01-2009
norm Office Manager [3-19-OMP-I] - Warszawa
Ta oferta pracy skierowana jest do Ciebie jeśli jesteś osobą, która stawia na rozwój osobisty a nowe wyzwania są dla Ciebie motorem do pracy!!! Dla naszego Klienta lidera na internetowym rynku sprzedaży prezentów poszukujemy Kandydatów na stanowisko: Office Manager Na tym stanowisku będziesz...
09-01-2009
norm Kierownik Działu Projektowego - Kraków
prowadzenie projektów w zakresie konstrukcji stalowych, elektroenergetycznych, wież i masztów telekomunikacyjnych, konstrukcji dla budownictwa i drogownictwa nadzorowanie pracy podległego zespołu koordynacja podziału zadań, wspieranie mniej doświadczonych projektantów
Sedlak & Sedlak
09-01-2009
norm Manager ds. sprzedaży - Warszawa
- Organizacja pracy z klientem kluczowym (duże sieci handlowe) - Prowadzenie szkoleń w miejscach sprzedaży - Rozwój sprzedaż w punktach sprzedaży
Heating Equipment PL Sp. z o.o.
09-01-2009
norm Inżynier ds. weryfikacji technicznej [5-10-9536-I] - Wrocław
Naszym Klientem jest nowoczesna, działająca na rynkach międzynarodowych organizacja, której działalność ukierunkowana jest na tworzenie i implementowanie rozwiązań bazujących na najnowszych technologiach telekomunikacyjnych. Obecnie, w związku z rozpoczęciem kilku nowych projektów poszukujemy doś...
09-01-2009
norm Dyrektor Sprzedaży ds. chłodnictwa i klimatyzacji [5-13-8715-I] - Dolny Śląsk i okolic
Dla naszego Klienta - lidera w branży w branży chłodnictwa, klimatyzacji i wentylacji poszukujemy kandydata na stanowisko: DYREKTOR SPRZEDAŻY DS. CHŁODNICTWA I KLIMATYZACJI Miejsce pracy: Dolny Śląsk i okolice Do Twoich obowiązków będzie m.in. należało: Koordynowanie prac regionu; Zarządzanie ...
09-01-2009
norm Administrator / Inżynier Systemowy - Warszawa
# administrowanie od strony sprzętowej i programowej sieciami LAN/WAN oraz serwerami na platformach Windows # tworzenie dokumentacji technicznej z zakresu wykonywanych projektów i prac administratorskich # uczestnictwo w projektowaniu i wdrażaniu nowych rozwiązań IT u klientów
Malal IT Solutions
09-01-2009
norm Administrator Stacji Roboczych - Warszawa
rozwiązywanie, zdalnie i na miejscu, problemów w systemach klienckich i aplikacjach użytkowników przygotowywanie stanowisk komputerowych zgodnie z określoną specyfikacją czuwanie nad prawidłowym działaniem stanowisk komputerowych z wraz z peryferiami serwisowanie sprzętu komputerowego oraz sp...
Malal IT Solutions
09-01-2009
norm Konsultant ds Ekspozycji - Warszawa-Ochota
Pracując z nami będziesz miał możliwość rozwijać swoje naturalne umiejętności i predyspozycje w sektorze sprzedaży. Dajemy Ci szansę na współpracę z jednym z czołowych producentów FMCG na rynku polskim i światowym. Jako Konsultant ds. Ekspozycji będziesz odpowiadał za kompleksową opiekę nad małym...
Target Polska Sp. z o. o.
09-01-2009
1  2  3  4  5    >  >>  >|