login Logowanie

ofertyOferty z miast

A B C Ć D E F G H I J K L Ł M N O P R S Ś T U W Z Ż
photo

Wyszukiwanie ofert

zaawansowane 

icon Najnowsze oferty

stanowisko i firma data zamieszczenia i miejsce pracy
norm Re: Szukam pracy Bydgoszcz -
Sebastian Rościszewski wrote: > Młody zdolny z Bydgoszczy 21 lat poszukuje pracy. Znajomość aktualnego > > softwaru i hardwaru, Internet, WWW, Word, Excel, Acces. > Najlepiej jako sprzedawca - informatyk. > Oferty kierować na e-mail. > -- > ================================ > Sebastian R...
Szymon Kurcab
29-06-1997
norm handlowiec -
poszukuję handlowca z Radomia -- pinus@jantar.elektron.pl
Tadeusz Hajduk
29-06-1997
norm handlowiec -
poszukuję handlowca na terenie Radomia -- pinus@jantar.elektron.pl
Tadeusz Hajduk
29-06-1997
norm !!! PILNIE POSZUKUJE PROGRAMISTY !!! -
Pilnie poszukuje programisty gotowego napisać strone www ok. 2 Mb. Oferty z cena na adres pajas@priv.onet.pl. Paweł
Paweł P. Jasiński
29-06-1997
norm Szukam pracy Bydgoszcz -
Młody zdolny z Bydgoszczy 21 lat poszukuje pracy. Znajomość aktualnego softwaru i hardwaru, Internet, WWW, Word, Excel, Acces. Najlepiej jako sprzedawca - informatyk. Oferty kierować na e-mail. -- ================================ Sebastian Rościszewski e-mail: sebros@polbox.com ...
Sebastian Rościszewski
29-06-1997
norm praca w Soft-tronik Education -
SZANSA DLA CIEBIE !!! Soft-tronik Education Center z oddzialami w Poznaniu, Warszawie, Wroclawiu i Gdyni zatrudni (na etat badz na zlecenie) instruktorow do prowadzenia AUTORYZOWANYCH szkolen SCO Unix, Novell IntraNetware, Microsoft Office i BackOffice (NT). Oferujemy prace ...
Paweł Ratajczak
28-06-1997
SZANSA DLA CIEBIE !!! Soft-tronik Education Center z oddzialami w Poznaniu, Warszawie, Wroclawiu i Gdyni zatrudni (na etat badz na zlecenie) instruktorow do prowadzenia AUTORYZOWANYCH szkolen SCO Unix, Novell IntraNetware, Microsoft Office i BackOffice (NT). Oferujemy prace ...
Paweł Ratajczak
28-06-1997
Paweł Ratajczak
28-06-1997
norm Moja oferta -
Czolem Artek! W dniu <25 Jun 97>, zdesperowany osobnik znany jako zostawil list zacnej osobie znanej jako . Brzmial on tak: A> Zatrudnie wszystkich! Do czego? -=* Tomasz Kecik *=-  Fido 2:...
Tomasz Kecik
27-06-1997
norm Informatyk,Torun -
Rejonowy Urzad Poczty zatrudni informatyka. Szczegolowych informacji udziela: Sekcja d/s Informatyki (IIp, pokoj nr 222) Rejonowy Urzad Poczty Rynek Staromiejski 15 87-100 Torun tel.(0~56) 62-19-100 wew. 344
Monika Białkowska
27-06-1997
norm Re: ... - sprostowanie -
Piotr Fedczyszyn wrote: > Przepraszam za cytowanie całego twojego listu, ale rozumiem, że z resztą > się zgadzasz ? ;-). Tak, z reszta w wiekszosci sie zgadzam. > > -------- > A teraz do rzeczy : > > > Wstydem wobec "calego swiata i wspolnej Europy" jest to ta lista jest > > TERAZ!!! ...
Mariusz BARANOWSKI
27-06-1997
norm Praca Bydgoszcz -
Informacje : http://pro.bsb.com.pl/office/ Tomasz Okonek
Tomasz Okonek
27-06-1997
norm Re: !!! LUDZIE CO WY ROBICIE ???? !!!! -
Nie bede sie rozpisywal, uwazam ze pomysl nalozenia cenzury (nazwijmy te rzecz po imieniu) na te liste (jak i na dowolna inna) jest chory. Wkurza mnie jak paru facetow chce sie "poswiecac" i decydowac o tym co mam czytac a co nie. Pachnie mi to za bardzo miniona epoka. Jesli juz koniecznie na...
Andrzej Lisowski
27-06-1997
norm Praca w ZSL Gliwice -
Jesli ktos jest zainteresowany nauczaniem przedmiotu informatyka lub elektronika lub telekomunikacja niech zajrzy na strone www.ids.pl/~zslgliw.
ZSL
27-06-1997
norm Re: Moja oferta -
Artek wrote: > Zatrudnię wszystkich! Kiedy wypłata? -- Wacław Panek, Szczecin mailto:Waclaw_Panek@WriteMe.com
Waclaw Panek
27-06-1997
norm zapytanie! -
Czy te grupy dyskusyjne odnosza sie tylko i wylacznie do Polski,czy rowniez do innych krajow,np. Canada,poniewaz szukam pracy jakiejkolwiek dla studentki na okres wakacyjny,jesli ktos moglby mi m tej sprawie cos poradzic, to prosze o kontakt via e-mail henrykk@ica.net chodzi mi o prace wylacz...
Henrykk
27-06-1997
norm Re: Jakie miasto? -
> A czy Ty wiesz naprawde czlowieku na czym polega praca, bo mnie sie wydaje > (i podejrzewam, ze nie tylko mnie), ze to raczej malo wazne czy to jest > Poznan, czy Warszawy, czy moze Pcim Dolny. O tego masz komputer z takim > smiesznym pudeleczkiem ze swiatelkami obok, zeby moc pracowac takz...
Michał Biernacki
27-06-1997
norm Re: ... - sprostowanie -
Mariusz BARANOWSKI wrote: > > > Czy na prawdę kilku palantów jest wartych tego, by tylko polska grupa > > jobs.offer byla moderowana. Przecież to wstyd na cały Świat i wspólną > > Europę! > > Wstydem wobec "calego swiata i wspolnej Europy" jest to ta lista jest > TERAZ!!! > Przeciez to ...
Piotrf
26-06-1997
norm (no subject) -
Rejonowy Urzad Poczty w Toruniu zatrudni informatyka. Szczegolowe informacje: Sekcja d/s Informatyki(II p, pokoj nr 222) Rejonowy Urzad Poczty Rynek Staromiejski 15 87-100 Torun tel. (0~56) 62-19-100 wew.344
Monika Białkowska
26-06-1997
norm Re: Jakie miasto? -
-- Tomasz Serwin napisał(a) w artykule <33B28ADF.2E71@polbox.com>... > Ja w kwestii formalnej... > Moze wreszcie czesc news'owcow (bez obrazy - szczegolnie tych z > Warszawy) nauczylaby sie, zeby przynajmniej w ofertach pracy podawac o > jakie miasto chodzi. Bo nie...
Krzysztof Chrola
26-06-1997
|<  <<  <  3406  3407  3408  3409  3410    >  >>  >|