login Logowanie

ofertyOferty z miast

A B C Ć D E F G H I J K L Ł M N O P R S Ś T U W Z Ż
photo

Wyszukiwanie ofert

zaawansowane 

icon Najnowsze oferty

stanowisko i firma data zamieszczenia i miejsce pracy
norm Maszynopisanie -
Potrzebna jest osoba do wpisywania tekstów do komputera. Mozliwa wspolpraca poprzez email-a: przesylalibysmy tekst skanowany i nalezaloby przetworzyc go w forme pliku komputerowego. Pisanie ze sluchu rowniez bedzie potrzebne. Prosze okreslic swoja szybkosc w maszynopisaniu oraz stawke za stro...
Ewa Mokrzycka
25-06-1997
norm Re: !!! LUDZIE CO WY ROBICIE ???? !!!! - sprostowanie -
> Czy na prawdę kilku palantów jest wartych tego, by tylko polska grupa > jobs.offer byla moderowana. Przecież to wstyd na cały Świat i wspólną > Europę! Wstydem wobec "calego swiata i wspolnej Europy" jest to ta lista jest TERAZ!!! Przeciez to wola o pomste do nieba co na tej liscie sie...
Mariusz BARANOWSKI
25-06-1997
norm Poszukujemy kadry -
Poszukujemy kadry inzynieryjno - technicznej do zakladu produkcyjno handlowego na terenie Torunia. Asortyment naszej dzialalnosci obejmuje kraty pomostowe, przesla ogrodzeniowe, rusztowania i podpory budowlane wykonane ze stali nierdzewnej i tworzyw sztucznych. Zainteresowani proszeni sš o...
Jacek Nasa
24-06-1997
norm Współpraca w FIMIE KOMPUTEROWEJ -

Paweł Ruszkiewicz
24-06-1997
norm Zapraszamy do zamieszczania ogloszen. -
Zapraszamy do zamieszczania ogloszen. http://www.rubikon.net.pl/office
Tablica Ogloszen
24-06-1997
norm Praca dia młodzieży -
Szukam pracy nie w wakacje Wiek - 16l.,w Warszawie P.(nie mężczyzna)
Tomasz Pacuła
24-06-1997
norm Oferta pracy - PEŁNY ETAT; Warszawa -
OFERTA PRACY Zatrudnimy młodego pracownika na pełny etat do pracy przy instalacjach i serwisie sprzętu telekomunikacyjnego Panasonic (centrale, telefaksy, telefony) APS 04 - 185 Warszawa ul. Witolińska 43 tel./fax 610 85 12, 610 85 17
Radek
24-06-1997
norm Re: Wybory moderatora(ow) grupy pl.praca.oferowana -
On 24 Jun 1997, Szymon Sokol wrote: :In pl.news.nowe-grupy Krzysztof G. Baranowski wrote: :: Zgadzam sie calkowicie i popieram kandydature Zbyszka na :: moderatora. [1] :: Kris :: [1] - chyba, ze ktos ujawni jakies kompromitujace materialy :: na jego temat ;-) ...
Krzysztof G. Baranowski
24-06-1997
norm linux -
Poszukuję osoby za znajomością Linux'a.
Grzegorz Hope
24-06-1997
norm Re: Wysokie zarobki minimalnym wysilkiem -
On Mon, 23 Jun 1997, News wrote: :Szczegolowe informacje po przeslaniu maila (moze byc pusty) na adres: : :interes@polbox.com MODERATORA!!!! Adam Plaszczyca (48 12) 493572 os. Zloty Wiek 27/7, 31-617 Krakow trzypion@micros.com.pl | _555@irc.pl http://www.ip.krakow.pl/~trzypion/
Adam Plaszczyca
24-06-1997
norm Administrator Novell Netware, Opole -
AGORA-DRUK sp. z o.o. o/Opole poszukuje kandydata na stanowisko administratora sieci Novell Netware ( 3.12). Oprocz podstawowych umiejetnosci administrowania Novell'em dodatkowo preferowane beda: - znajomosc zagadnien zwiazanych z sieciami WAN, - znajomosc oprogramowania dzialajacego w opar...
Leszek Strzala
24-06-1997
norm Re: Francuska firma handlowa zatrudni. -
Dariusz Grabiec napisał(a) w artykule <01bc7d67$3fb71d80$4ab5ccc2@grabiec>... > > Zatrudnimy merchandisera w regionie Trojmiasta i Szczecina. > Wymagania: min srednie wyksztalcenie, mile widziane doswiadczenie w handlu, > silna motywacja. > Oferujemy : atrakcyjne ...
Marian Jozwiak
24-06-1997
norm Internet -
Poszukuję człowieka do Internetu w szerokim znaczeniu tego słowa (WWW w minimalnym zakresie) z okolic Trójmiasta. grzeh@remus.top.pl
Grzegorz Hope
24-06-1997
norm Re: Zmiana statusu grupy pl.praca.oferowana -
Jestem ZA moderowaniem grupy pl.praca.oferowana. Tomasz Jozik.
Tomasz Jozik (Jozio)
24-06-1997
norm INFORMATYK - WROCLAW -
Firma WINUEL SA we Wroclawiu poszukuje osob do wspolpracy (mozliwe rozne formy) przy tworzeniu oprogramowania. Zalecane umiejetnosci: * C++ * Visual Basic * Oracle * Windows NT * Informix * Unix * Java (oczywiscie nie musza byc wszystkie, ale i nie zadna ;-) ) Wlas...
Piotr Bialecki
24-06-1997
norm Re: OFF-TOPIC !!!!! Do Romana Paduli ! -
In pl.news.nowe-grupy Kazimierz Osinski wrote: : A dla mnie to jest gowniarstwo (bez obrazy). proponuje zaprzestac tej dyskusji robert (prosze bez followup) -- robmar@mimuw.edu.pl http://zls.mimuw.edu.pl/~robmar/
Robert Maron
24-06-1997
> Ok, spoko, czyli uwazasz, ze jesli sie podpisuje caly czas jako > SCIGI, a nie Dominik Scigalski, to juz znaczy ze nie mam > _odwagi_ sie podpisac imieniem i nazwiskiem ??? Przeciez to > jest bezsensu, co za roznica jak sie podpisuje. > Jesli _zawsze_ jestem Scigi, wtedy jest to ksywka,...
Kazimierz Osinski
24-06-1997
Scigi wrote: > >Ok, spoko, czyli uwazasz, ze jesli sie podpisuje caly czas jako >SCIGI, a nie Dominik Scigalski, to juz znaczy ze nie mam > _odwagi_ sie podpisac imieniem i nazwiskiem ??? Przeciez to >jest bezsensu, co za roznica jak sie podpisuje. >Jesli _zawsze_ jestem Scigi, wtedy jest t...
Qrczak
24-06-1997
norm Przeczytaj zanim wyslesz list do tej grupy -
Drogi wysyłaczu ogłoszenia do grupy pl.praca.oferowana Zanim wyślesz swój list, przeczytaj ten tekst i spróbuj się do niego zastosować. 1. Lista pl.praca.oferowana służy do przedstawiania ogłoszeń o ofertach pracy, to znaczy, że wysyłający chce zaoferować komuś pracę za którą ten ktoś ot...
Piotrf
24-06-1997
norm Re: PROPOZYCJA UPORZADKOWANIA SPRAWY MODEROWANIA GRUPY -
Karpierz wrote: > > Witam ponownie ! > > Przepraszam, ze ponawiam moj apel, ale jestem przekonany > o jego slusznosci (wybaczcie staremu zarozumialosc:) i troche > mnie dziwi brak oddzwieku. > ------------------ Przecież nie chodzi o problem tylko o dyskusję o nim, zauważ jak malo je...
Piotrf
24-06-1997
|<  <<  <  3408  3409  3410  3411  3412    >  >>  >|