|
|
| stanowisko i firma | data zamieszczenia i miejsce pracy |
| Maszynopisanie - Potrzebna jest osoba do wpisywania tekstów do komputera. Mozliwa wspolpraca poprzez email-a: przesylalibysmy tekst skanowany i nalezaloby przetworzyc go w forme pliku komputerowego. Pisanie ze sluchu rowniez bedzie potrzebne. Prosze okreslic swoja szybkosc w maszynopisaniu oraz stawke za stro... Ewa Mokrzycka |
25-06-1997 |
| Re: !!! LUDZIE CO WY ROBICIE ???? !!!! - sprostowanie - > Czy na prawdę kilku palantów jest wartych tego, by tylko polska grupa > jobs.offer byla moderowana. Przecież to wstyd na cały Świat i wspólną > Europę! Wstydem wobec "calego swiata i wspolnej Europy" jest to ta lista jest TERAZ!!! Przeciez to wola o pomste do nieba co na tej liscie sie... Mariusz BARANOWSKI |
25-06-1997 |
| Poszukujemy kadry - Poszukujemy kadry inzynieryjno - technicznej do zakladu produkcyjno handlowego na terenie Torunia. Asortyment naszej dzialalnosci obejmuje kraty pomostowe, przesla ogrodzeniowe, rusztowania i podpory budowlane wykonane ze stali nierdzewnej i tworzyw sztucznych. Zainteresowani proszeni sš o... Jacek Nasa |
24-06-1997 |
| Współpraca w FIMIE KOMPUTEROWEJ - Paweł Ruszkiewicz |
24-06-1997 |
| Zapraszamy do zamieszczania ogloszen. - Zapraszamy do zamieszczania ogloszen. http://www.rubikon.net.pl/office Tablica Ogloszen |
24-06-1997 |
| Praca dia młodzieży - Szukam pracy nie w wakacje Wiek - 16l.,w Warszawie P.(nie mężczyzna) Tomasz Pacuła |
24-06-1997 |
| Oferta pracy - PEŁNY ETAT; Warszawa - OFERTA PRACY Zatrudnimy młodego pracownika na pełny etat do pracy przy instalacjach i serwisie sprzętu telekomunikacyjnego Panasonic (centrale, telefaksy, telefony) APS 04 - 185 Warszawa ul. Witolińska 43 tel./fax 610 85 12, 610 85 17 Radek |
24-06-1997 |
| Re: Wybory moderatora(ow) grupy pl.praca.oferowana - On 24 Jun 1997, Szymon Sokol wrote: :In pl.news.nowe-grupy Krzysztof G. Baranowski Krzysztof G. Baranowski |
24-06-1997 |
| linux - Poszukuję osoby za znajomością Linux'a. Grzegorz Hope |
24-06-1997 |
| Re: Wysokie zarobki minimalnym wysilkiem - On Mon, 23 Jun 1997, News wrote: :Szczegolowe informacje po przeslaniu maila (moze byc pusty) na adres: : :interes@polbox.com MODERATORA!!!! Adam Plaszczyca (48 12) 493572 os. Zloty Wiek 27/7, 31-617 Krakow trzypion@micros.com.pl | _555@irc.pl http://www.ip.krakow.pl/~trzypion/ Adam Plaszczyca |
24-06-1997 |
| Administrator Novell Netware, Opole - AGORA-DRUK sp. z o.o. o/Opole poszukuje kandydata na stanowisko administratora sieci Novell Netware ( 3.12). Oprocz podstawowych umiejetnosci administrowania Novell'em dodatkowo preferowane beda: - znajomosc zagadnien zwiazanych z sieciami WAN, - znajomosc oprogramowania dzialajacego w opar... Leszek Strzala |
24-06-1997 |
| Re: Francuska firma handlowa zatrudni. - Dariusz Grabiec Marian Jozwiak |
24-06-1997 |
| Internet - Poszukuję człowieka do Internetu w szerokim znaczeniu tego słowa (WWW w minimalnym zakresie) z okolic Trójmiasta. grzeh@remus.top.pl Grzegorz Hope |
24-06-1997 |
| Re: Zmiana statusu grupy pl.praca.oferowana - Jestem ZA moderowaniem grupy pl.praca.oferowana. Tomasz Jozik. Tomasz Jozik (Jozio) |
24-06-1997 |
| INFORMATYK - WROCLAW - Firma WINUEL SA we Wroclawiu poszukuje osob do wspolpracy (mozliwe rozne formy) przy tworzeniu oprogramowania. Zalecane umiejetnosci: * C++ * Visual Basic * Oracle * Windows NT * Informix * Unix * Java (oczywiscie nie musza byc wszystkie, ale i nie zadna ;-) ) Wlas... Piotr Bialecki |
24-06-1997 |
| Re: OFF-TOPIC !!!!! Do Romana Paduli ! - In pl.news.nowe-grupy Kazimierz Osinski Robert Maron |
24-06-1997 |
| Re: OFF-TOPIC !!!!! Do Romana Paduli ! - > Ok, spoko, czyli uwazasz, ze jesli sie podpisuje caly czas jako > SCIGI, a nie Dominik Scigalski, to juz znaczy ze nie mam > _odwagi_ sie podpisac imieniem i nazwiskiem ??? Przeciez to > jest bezsensu, co za roznica jak sie podpisuje. > Jesli _zawsze_ jestem Scigi, wtedy jest to ksywka,... Kazimierz Osinski |
24-06-1997 |
| Re: OFF-TOPIC !!!!! Do Romana Paduli ! - Scigi wrote: > >Ok, spoko, czyli uwazasz, ze jesli sie podpisuje caly czas jako >SCIGI, a nie Dominik Scigalski, to juz znaczy ze nie mam > _odwagi_ sie podpisac imieniem i nazwiskiem ??? Przeciez to >jest bezsensu, co za roznica jak sie podpisuje. >Jesli _zawsze_ jestem Scigi, wtedy jest t... Qrczak |
24-06-1997 |
| Przeczytaj zanim wyslesz list do tej grupy - Drogi wysyłaczu ogłoszenia do grupy pl.praca.oferowana Zanim wyślesz swój list, przeczytaj ten tekst i spróbuj się do niego zastosować. 1. Lista pl.praca.oferowana służy do przedstawiania ogłoszeń o ofertach pracy, to znaczy, że wysyłający chce zaoferować komuś pracę za którą ten ktoś ot... Piotrf |
24-06-1997 |
| Re: PROPOZYCJA UPORZADKOWANIA SPRAWY MODEROWANIA GRUPY - Karpierz wrote: > > Witam ponownie ! > > Przepraszam, ze ponawiam moj apel, ale jestem przekonany > o jego slusznosci (wybaczcie staremu zarozumialosc:) i troche > mnie dziwi brak oddzwieku. > ------------------ Przecież nie chodzi o problem tylko o dyskusję o nim, zauważ jak malo je... Piotrf |
24-06-1997 |