login Logowanie

ofertyOferty z miast

A B C Ć D E F G H I J K L Ł M N O P R S Ś T U W Z Ż
photo

Wyszukiwanie ofert

zaawansowane 

icon Najnowsze oferty

stanowisko i firma data zamieszczenia i miejsce pracy
norm Re: OFF-TOPIC !!!!! Do Romana Paduli ! -
Dla Nikt Czemnika napisał(a) w artykule <33AE7D98.6BD1@uni.torun.pl>... >Niepotrzebnie sie podniecasz koles. Sam przyznasz, ze nie mozna >traktowac powaznie takich testow jak twoj i do tego jeszcze nie >podpisanych. Jego moze i nie... >Rozumiem, ze nie wszys...
Scigi
23-06-1997
norm Re: PROPOZYCJA UPORZADKOWANIA SPRAWY MODEROWANIA GRUPY -
Karpierz napisał(a) w artykule <01bc7f39$98cbfca0$17baccc2@karpierz.intertele.pl>... > Witam ponownie ! > > Przepraszam, ze ponawiam moj apel, ale jestem przekonany > o jego slusznosci (wybaczcie staremu zarozumialosc:) i troche > mnie dziwi brak oddzwieku. ...
Scigi
23-06-1997
norm Wysokie zarobki minimalnym wysilkiem -
Szczegolowe informacje po przeslaniu maila (moze byc pusty) na adres: interes@polbox.com
News
23-06-1997
norm Wysokie zarobki minimalnym wysilkiem -
Szczegolowe informacje po przeslaniu maila (moze byc pusty) na adres: interes@polbox.com
News
23-06-1997
norm WRCLAW: MS Visual Basic + MS Access -
Firma programistyczna z Wroclawia zatrudni informatykow/studentow informatyki ze znajomoscia MS Visual Basic 4.0/5.0 oraz MS Access 7.0. Kontakt: SRS Software Rynek 42-43/8 tel. 34 262 52 e-mail: sisproj@mtl.pl
Jerzy Szymanski
23-06-1997
norm PCkurier, zestwienia cen, Warszawa -
Redakcja PCkuriera poszukuje mlodego pracownika, odpowiedzialnego za przygotowywanie zestawien cen podzespolow komputerowych, publikowanych w rubryce notowania. Praca polega na prowadzeniu i uaktualnianiu bazy danych podzespolow, regularnym kontaktowaniu sie z dystrybutorami sprzetu i inte...
Cezary Czerwiński
23-06-1997
norm Re: Wybory moderatora(ow) grupy pl.praca.oferowana -
On 23 Jun 1997, Zbigniew Zych wrote: :In pl.praca.oferowana Piotr Teczynski wrote: :> OK. Rownoczesnie jestem *przeciwko* (ktos go proponowal?) Zbyszkowi :> Zychowi za jego zbyt oczywiste powiazania z pewna firma. Hunter :> mozgow? :-) :Jaki Hunter???? Nienormalny?...
Krzysztof G. Baranowski
23-06-1997
norm Na plotter A0, Wrocław, Opole -
Zlecę plotowanie rysunków A0, Wrocław, Opole - pline -- Przemysław Mucha
Przemek Mucha
23-06-1997
norm proba -
to jest proba konfiguracji programu
T.N.UNIVERSITAS
23-06-1997
norm test -
test
Andrzej Bagiński
23-06-1997
In pl.praca.oferowana Piotr Teczynski wrote: > OK. Rownoczesnie jestem *przeciwko* (ktos go proponowal?) Zbyszkowi > Zychowi za jego zbyt oczywiste powiazania z pewna firma. Hunter > mozgow? :-) Jaki Hunter???? Nienormalny? Pewne rzeczy sie robi poza tym nie firmow...
Zbigniew Zych
22-06-1997
norm KONWOJE itp -
Mam 2 samochody opancerzone, do przewozu pieniedzy lub innych wartosci ... - w Krakowie. Oczekuje na ewentualne propozycje. Mozliwa sprzedaz, zamiana lub inne propozycje. -- Pozdrowienia - Wojtek Stefan
Wojtek Stefan
22-06-1997
norm PROPOZYCJA UPORZADKOWANIA SPRAWY MODEROWANIA GRUPY -
Witam ponownie ! Przepraszam, ze ponawiam moj apel, ale jestem przekonany o jego slusznosci (wybaczcie staremu zarozumialosc:) i troche mnie dziwi brak oddzwieku. ------------------ Mysle (dokladnie zgodnie z tym co napisali Andrzej Resztak i Pawel Hachaj), ze powinno sie zachowac regu...
Karpierz
22-06-1997
norm Kabelki w Warszawie. -
Poszukuję samodzielnej osoby (osób) instalującej okablowanie UTP/STP. Praca dorywcza, na zlecenie na terenie Warszawy. -- Jacek Mach Jacekm@elektron.pl
Jacek Mach.
22-06-1997
norm Lubisz muzyke ? -
Witam wszystkich poszukujacych pracy ! Mam przyjemnosc przedstawic Panstwu nowa oferte. Jesli kupujecie plyty CD i CD ROM - ta oferta skierowana jest wlasnie do was ! Nasz system to Network Marketing, jednak jest to network, jakiego jeszcze nie widzieliscie ! Produkt: plyty CD i C...
Ender
22-06-1997
Jaroslaw Lis napisał(a) w artykule <5ocb7q$ouu$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl>... > Nie przesadzaj, to nie pl.soc.polityka. Moderatorzy maja: > 1) przepuscic wszystkie listy oferujace prace, bez bledow > typu brak miasta > 2) przepuscic ewentualne sporostowania typu ...
Mariusz P. Rozpedek
22-06-1997
Jacek Laskowski napisał(a) w artykule <33AA1AF3.3B43@bu.uni.torun.pl>... [...] > > Gdyby zdecydowano sie na powyzsza procedure, to moglbym *co jakis czas* > > podjac sie zadania moderowania grupy (O ile ktos mnie zaakceptuje). > > Na *stale* moderownie na pewno ...
Mariusz P. Rozpedek
22-06-1997
norm Re: visual basic -
Szymon Matuszewski napisał(a) w artykule <33b02ed9.3935475@news.icm.edu.pl>... > Bartosz Walecki wrote: > > > Joseph Dzialach wrote: > > > Agnieszka Dabska napisał(a) > > > > poszukujemy osoby do pisania programu w okres...
Ścigi
21-06-1997
norm DLA INFORMATYKOW -
LS2 SOFTWARE SUPPORT we wspolpracy z najwiekszym niemieckim przewoznikiem lotniczym poszukuje INFORMATYKOW wymagamy dobrej znajomosci: * systemu UNIX (chetnie administrowania) * relacyjnyc...
Piotr Tarnowski
21-06-1997
norm Dla operatywnej i odpowiedzialnej osoby, Wroclaw -
Szukamy osoby, ktora moglaby sie zajac rozwijaniem i prowadzeniem biura tlumaczen. Wymagana jest znajomosc jezyka angielskiego i umiejetnosc obslugi komputera.Mile widziana znajomosc innych jezykow, zainteresowanie marketingiem, wiedza z podstaw rachunkowosci oraz ogolna inicjatywa i chec do ...
Ewa Mokrzycka
21-06-1997
|<  <<  <  3409  3410  3411  3412  3413    >  >>  >|