login Logowanie

ofertyOferty z miast

A B C Ć D E F G H I J K L Ł M N O P R S Ś T U W Z Ż
photo

Wyszukiwanie ofert

zaawansowane 

icon Najnowsze oferty

stanowisko i firma data zamieszczenia i miejsce pracy
norm SUPER OFERTA!!!! -
>>JEST NAM POTRZEBNA TRZECIA OSOBA DO SPOLKI. >>PRACA JEST LEKKA,PRZYJEMNA I DOBRZE PLATNA. >>ZAINTERESOWANYCH PROSZE O KONTAKT NA MOJ ADRES.
Daniel Wolski
01-04-1997
norm Re: SUPER OFERTA!!!! -
Daniel Wolski wrote: > >>JEST NAM POTRZEBNA TRZECIA OSOBA DO SPOLKI. > >>PRACA JEST LEKKA,PRZYJEMNA I DOBRZE PLATNA. > >>ZAINTERESOWANYCH PROSZE O KONTAKT NA MOJ ADRES. a jak to praca kradziez magnetowidow z transportow kolejowych ;) ?? pierwszy podaje z wagonu drugi...
DA_none
01-04-1997
norm Programista C++ dla NT 4.0 ze znajomoscia OS2 Katowice -
Poszukujemy programisty, ktory istniejaca aplikacje pracujaca pod OS2 zaadaptuje dla NT 4.0. Pozniej mozliwosc dalszej wspolpracy. Praca w Katowicach. Jan Zajac tel. (32) 598-511 (8.00-16.00) e-mail:zakomed@iss.katowice.pl
Kowalski & Zajšc
01-04-1997
norm Konstruktor-elektronik#2 -
Poszukujemy do konstruktora-elekronika (do pracy na pelny lub pol etat) z doswiadczeniem w zakresie systemow mikroprocesorowych (Intel, Motorola). Mile widziana praktyka w systemach sterawania i pomiarow oraz znajomosc jezyka C, C++. Po rozpatrzeniu ofert i pozytywnie zakonczonej rozmowie z...
Stanislaw Sidor
01-04-1997
norm Przerabianie monitorow -
Poszukuję kontaktu z ludźmi którzy przerabiali monitory pracujące w jednej częstotliwości odchylania poziomego na multisynchro .(niekoniecznie zakończone sukcesem.) Wymienię doświadczenia Karol karzuk@infoservice.com.pl
karolzuk
31-03-1997
norm Administracja sieci w Koszaline -
Hey ! Licealista z klasy o profilu informatycznym zajmie sie administracja od podstaw nieduzej sieci UNIXowej gdzies w Koszalinie kontakt mailto:kazik@man.koszalin.pl
Tomasz Kazmierski
31-03-1997
norm szukam osob -
Szukam osob chorych umyslowo ktorzy zamienili ta grupe z praca.oferty na dyskusje.bez_sensu. Place 100 zlotych od lepka. Dla typowych polmozgow bonus. Seweryn
Bandurski
30-03-1997
norm Re: Ofeta pracy -
DA_none wrote: > > Adam Œmigielski wrote: > > Sluchaj gosciu (danonie) ! > nie jestem dla ciebie zadnym gosciem ... to po pierwsze :) > > > Przypierdalasz sie do kazdego. Widac cie prawie na kazdej > > liscie tematycznej, tylko ze ty nie wnosisz nic tworczego do ...
Grzegorz Kulikowski
29-03-1997
norm Nauczyciel PC dla 6-latka poszukiwany - W-wa. -
Poszukuje nauczyciela podstaw obslugi PC dla mojego 6-letniego syna. Sam przebywam praktycznie non-stop poza domem. Lekcje odbywaly by sie w formie zabawy dwa razy w tygodniu po dwie godziny u mnie w domu ( Warszawa - Dolny Mokotow ). Od kandydata wymagane jest doswiadczenie w tego typu pracy...
Arek
29-03-1997
Popieram !!! -- didko@free.polbox.pl Robert Tatko
Robert Tatko
28-03-1997
DA_none napisał(a) w artykule [...] > pozatym troche mnie chyba demonizujesz , czytam raptem 10 news group ^^^^^^^^^^^^^^ [...] > gropy to informuje ze jest ich w tej chwili chyba ponad 70 . ^^^^^^^^^^^ [...] >widzisz tu sie nie zagadzam, jesli ktos popelni bla...
Kazimierz Osinski
28-03-1997
Karol Roszkowski wrote: > a ode mnie : jesli kogos pouczasz t nie rob bledow ortograficznych :), > bo to wychodzi troszeczke smiesznie > > 1 - wysylasz to z konat na uczelni nie uwazasz ze konto to powinno > > slurzyc do inych celow ? > ^^^^^^^ dzieki nas...
DA_none
28-03-1997
Adam Œmigielski wrote: > > Sluchaj gosciu (danonie) ! > > Przypierdalasz sie do kazdego. Widac cie prawie na kazdej > liscie tematycznej, tylko ze ty nie wnosisz nic tworczego do > nich - po prostu czepiasz sie kazdego kto popelni chocby > najmniejszy blad ! > > Jezeli dana wypowiedz ...
Karol Roszkowski
28-03-1997
Adam Œmigielski wrote: > Sluchaj gosciu (danonie) ! nie jestem dla ciebie zadnym gosciem ... to po pierwsze :) > Przypierdalasz sie do kazdego. Widac cie prawie na kazdej > liscie tematycznej, tylko ze ty nie wnosisz nic tworczego do > nich - po prostu czepiasz sie...
DA_none
28-03-1997
norm Re: analityk systemowy - co to oznacza -
Pawel Paroń wrote: > > > Czy ktos moze mnie poinformowac co tak naprawde oznacza termin > > "analityk systemowy" i czym sie taki stwor zajmuje. > > (Czasem firmy takich poszukuja.) > > Ja moge pokrotce wyjasnic: "analityk systemowy" to taki pan, ktory > przychodzi do pracy z teczka i w l...
Karol Roszkowski
28-03-1997
Sluchaj gosciu (danonie) ! Przypierdalasz sie do kazdego. Widac cie prawie na kazdej liscie tematycznej, tylko ze ty nie wnosisz nic tworczego do nich - po prostu czepiasz sie kazdego kto popelni chocby najmniejszy blad ! Jezeli dana wypowiedz cie nie interesuje to daj sobie na zatrzym...
Adam Œmigielski
27-03-1997
norm Technika serwisanta kopiarek -
!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ! X X X^^^ X^^^X X^^X XXX X^^^X X^^X Xx X X X^^X Authorised ! ^XX^ X^^^ XXxx^ X X X XXxx^ X X X^XxX X X Canon Sub-Dealer ! X^^X Xxxx X Xx XxxX X X Xx XxxX X ^X X XxxX Panasonic Dealer ! C o p i e...
Marcin Grabski
27-03-1997
norm Praca - TARKOM ABD (Wrocław) -
TARKOM APLIKACJE BAZ DANYCH Firma świadcząca usługi w zakresie projektowania, wytwarzania i wdrażania systemów informatycznych, mająca wieloletnie doświadczenie w pracy w środowisku systemów baz danych ORACLE zatrudni informatyków. oferujemy: - interesująca i odpowiedzialną pracę z wykor...
Artur Wilczek
27-03-1997
norm Re: Korzystanie z grup dyskusyjnych - czy wszyscy wiedz ą jak się to robi? -
Andrzej Włoszczyński napisał w artykule <01bc37cf$8750aae0$0100007f@andrzej>... > > Jeśli ktoś nie zgadza się z moimi poglądami lub czuje się obrażony, to > niech NIE ODPISUJE do grupy ani na mój adres e-mail - nie będę na ten temat > dyskutował, bo nie mam czasu na pierd...
Qurczak
27-03-1997
norm Re: informatyk z Warszawy szuka pracy -
Zbigniew Lukasiak wrote: > > Jestem INFORMATYKIEM programista (studia, zawod), z zainteresowaniami i > temperamentem ARTYSTYCZNYM. > Szukam mozliwosci zajmowania sie wreszcie tym, co UWIELBIAM - grafika, > projektowanie interfejsu uzytkownika i tworzenie roznych ciekawych i > MILYCH DLA OK...
Jarek Durak
27-03-1997
|<  <<  <  3450  3451  3452  3453  3454    >  >>  >|